Hejdå

Jag ska sluta blogga! , orkar faktiskt inte blogga mer. men kommer behålla bloggen utifall jag känner för att börja igen!

Ha det!


förlåt

Jag önskar jag kunde glömma och gå vidare
men du måste förstå att det är svårt.
jag kan inte bara sluta tänka på det och sluta bli påmind.
så fort jag kollar på dig får jag bilder i mitt huvud.
inget att jag kan göra åt.. förlåt


I ängelholm

jag överlevde tiden på mallorca och flygresan hem , direkt när jag landat gick jag och beställde nästa flyg till ängelholm i skåne. Är hos mattias mamma och tar det lugnt. igår var vi och kollade på Brüno på bio och åt pizza :)
Har precis duschat och sen satte jag och mattias igång tvättmaskinen , och där i finns det både röda och vita kläder så vi får väl se hur det går.. haha. nu ska vi kolla lite på tv.

Puss&kram
ida


juste , min mobil funkar inte!


Mallorca

Tankte bara uppdatera lite och tala om att jag lever fortfarande , aven fast jag hade solsting igar och spydde och madde skiiiiiit daligt sa ar det battre idag som tur ar. idag har det varit kanske runt 35-40 grader i skuggan utan moln. sa man har nastan dott i solen men det ar anda harligt. ringde aven alskling och pratade med han ett tag eftersom min mobil fortfarande e out of order sa jag har ingen mojlighet att smsa. Efter det blev mitt humor lite battre. Jag saknar sverige faktiskt och alla dar hemma. Men det borjar bli lite lattare att koppla av nu aven fast mobilen e dod. forts hade jag ju varsta paniken hahah.  Nu ska jag snart ga till richard och patricia tror jag sen upp till rummet och sova. Ha det sa kul i sverige. PUSS


Miss you baby!!

Palma de mallorca

jag overlevde flygresan men det verckar dock inte min mobil ha gjort. Den ar helt fuckt up sp jag kan inte skicka eller ta imot sms. alltsp innebar de att jag maste vara utan den i en hel vecka :(:(:(
Men nu gàr snart tiden ut , puss ha de bra i sverige!!

Med dig är jag lycklig



C you

Jag börjar uppdatera igen när jag kommer tillbaka till sverige den 17 , så det blir en liten paus nu!
Puss på er så länge och ha det bra i sverige!


HAHA

Jag har gjort världens mästerverk på mattias och eftersom han var så elak och gick in i duschen nyss för att tvätta bort det ska jag ladda upp bilder på det..




Gud vad jag kommer frå stryk nu!


30 juli e snart här!

Mattias fyller ju år snart och jag vet fan inte vad jag ska köpa.
Jag visste förut men de jag ville ge är så jädrans tråkigt. så jag ändrar mig hela tiden.
Och så skulle jag beställa hem en grej till han men så fans det inte kvar , usch jag blir så sur!
Jag vet att han vill ha en monster energy tröja men han vägrar säga vilken han tycker är finast för han tycker dom e för dyra. Men det jag tänkte ge han först var faktiskt dyrare. Menmen , nu ska jag fortsätta kolla runt lite men säg ingenting det är en hemlighet..



Jag har tråkigt , okej?

17:40

Lugn dag idag.
har inte gjort mycket och kommer nog inte att göra så mycket mer idag heller.
Åker ju natten till fredag så det kanske är dags att börja packa lite smått så att man inte glömmer något, det skulle bli jobbigt.
Nu ska jag fortsätta kolla på dumburken sen får vi se vad som händer!

Puss&Kram
Id
a

Old one

I love u

Vaknade nyss.. Och jag som sa att jag skulle börja ställa klockan. Men det är så mysigt att sova när Mattias är brevid. Bli omhållen och bara känna sig älskad. Jag la mig innan han igår så han sover fortfarande. Vi hade en liten myskväll med chips och dipp igår :). Nu vaknade han så nu ska jag lägga mig brevid han och mysa. Avensjuka ? jag vet.. hihih

Hos mattias

sitter hemma hos Älskling nu , har väl inte mycket mer än det att säga.
Han äter nu , så vi får väl se vad vi hittar på sen. Han verkar vara på jävligt bra humör iaf!

C you!

bild från när vi såg på skräckfilm!

Juste!

OM 5 DAGAR ÅKER JAG TILL MALLORCA!!

Raggare för evigt!

Ja som jag nämnde lite kort i det andra inlägget så skulle jag ju till västerår igår. Och dit åkte vi hela familjen plus Kids tjej. det var rätt så boring där , stå i kö i typ hundra år är inte kul. Sen skulle jag gå och möta Mattias och Alex och då fick jag gå låååångt. Så nu har jag fler skavsår än vad jag hade innan. illa! När jag äntligen mötte dom gick vi och satte oss på några stenar för att vila lite då kommer det en kille och rånar mattias på hans halsband. han ville ha pengar&mobil med men han sa att han inte hade något med sig. Så han ryckte bort halsbandet istället. Inte bra.
Sen gick vi och anmälde de till polisen som var i närheten så förhoppningsvis får han tillbaka det.
Sen gick vi mot bilen och åkte den långa vägen hem. Eller den e väl inte så jätte lång men det känns som det när man sitter 7 personer i en bil. Vi lämnade av Alex i kallhäll sen åkte vi hem och typ sov.
Mattias gick för några timmar sen och då började jag städa rummet plus min garderob , fyfan vad jobbigt säger jag bara. Men nu är det iaf avklarat. Ska vara med mattias senare tror jag eller så ska jag till Richard. Vi får helt enkelt se!

Puss&Kram
Ida



Pappas tröja!

Usch för sprit..

hahah ja.. Jag som sa att jag aldrig skulle dricka sprit.

Det blev inget badande igår eftersom det började regna , istället drog jag och Rosita hem till Johan där han och Mattias var, inte min mattias utan en annan som jag kallade Findus hela kvällen. Iaf så började vi dricka lite där , Jag och Rosita satt och delade på en Öl i början men sen fick jag ett sms som gjorde mig så sjukt arg och besviken att jag nästan drack upp hela ölen själv. Vi satt ute på terassen och hade det mysigt och spelade poker, det gick ju sådär. Sen kom någon micke också och vi gick in och satte oss för att det började regna och dom skulle börja spela något ölspel och självklart var ju jag på! , det borde jag inte vart kan jag tala om. Då drack jag jäger miester eller vad det heter blandat med pepsi och FYFAN vad vidrigt kan jag tala om. Det första spelet gick jävligt bra för mig , jag behövde bara dricka en enda gång på typ 20 möjliga men när det kom till det andra spelet blev de lite jobbigare och tredje var väl värst. Jag fick kort nummer 10 och det betydde vattenfall , då missuppfattade jag allt och hällde i mig hela mitt glas och efter det var det kört. Eller först hade vi sjukt kul. Alla skrattade åt mig när jag ramlade och inte med mig som dom sa att dom gjorde!. Sen gjorde jag så alla började dansa typ. Sen gick jag och Rosita ut för att ta frisk luft och då kommer killarna ut och micke sätter sig brevid mig och jag lutar mig mot han för jag känner hur det börjar snurra. Sen när vi sitter där och han håller om mig känner jag hur jag verkligen måste spy. Så jag reser mig upp går några meter och spyr som en gris. Sen kommer Findus med ett glas vatten till mig sen går jag och rosita hem. Det var iaf trevligt i början!! alltid något.

Nu sitter jag här , bakfull och lite ledsen för jag vill träffa mattias men han ska typ till västerås.. Det ska jag med men jag skulle hellre velat vara med han men nu är det som det är..

Solexem

Jag och rosita kom hem från stan för en stund sen, Jag fick med mig ett linne , två shorts en bikini överdel och lite ringar.
Och när vi kom hem märkte jag att jag fått jätte mycket utslag på benen, säkert solexem -_- , inte roligt!!
Vi ska snart dra och bada sen får vi se vad vi hittar på för något skojj.
Vi hörs senare.


Its gonna bring me down

Det är jobbigt att vara ensam om nätterna nu.. tårarna bara rinner.
jag orkar inte mer.

"äru körd i skann eller"

Ja som sagt gick jag och mötte Mattias igår och sen satte vi oss på en busshållsplats och luffade ett tag och pratade. Sen gick vi vidare hem till han och bestämde oss för att se en film , det blev en skräck film The hunting in conneticut eller vad den nu heter. Och jag kan bara säga att den var skiiiiiiiiiiiiiit äcklig. Tillochmed mattias ville sluta se på den men icke sa jag, jag kallade honom mes även fast jag själv satt med ett täcke över ögonen. I slutet av filmen höll jag på att börja gråta med försökte dölja det men det gick ju inte så bra, så nu har man fått höra mattias säga det hela morgonen. Jaja sånt får man väl ta! Sen sov vi på golvet inatt med, när vi vaknade imorse satte vi oss och kollade på tv sen efter några timmar gick jag hem och ska snart träffa Rosita, vi får se vad vi hittar på.
Skriver senare.


Bild från inatt.
Haha fråga inte vad grisen gör på bilden , internskämt.
Bilden är tillänglad Kate!!

you´r love is a lie

Lite update här då, Jag kom hem för en stund sen. Var och mötte Lovisa i Tp sen gick vi hem och snart ska jag gå och möta Mattias. Det var allt från mig.

C yah!

"Gör inte så då åker du på däng!"

Det blev ändrade planer idag, lite tråkig men det skadar faktiskt inte heller att sitta hemma en dag.
Mattias kommer till mig lite senare tror jag , hoppas på det iaf.
Jag har inte gjort mycket ses sist jag skrev , sovit lite och kollat på TV. Är sjukt sugen på glass men orkar inte gå till Coop och jag kan inte ta moppen för Kid har min hjälm. Jaja sånt e livet.
Nu ska jag fortsätta kolla på TV , vi hörs kanske senare ikväll om jag har något intressant att berätta!

Kyss på er alla så länge!

Bjuder på denna bilden som är 100 år gammal.

Jippiyojippiyeah

Okej jag får skärpa mig , jag sover bort halva dagarna helt seriöst. Det här sommarlovet tror jag inte jag gått upp innan 14:00 någon dag. Och alla har börjat klaga på det så det får väl bli dags och ställa klockan på 11:00 framöver!
Lycka till att komma upp då säger jag bara.
Vad ska man hitta på en solig dag som denna då? , Jo jag och massa andra people ska till något berg och chilla galet och grilla och ha det mys.

Och jag vill bara tacka älskling för att han kom och hämtade mig inatt , älskar dig massor!
Sen åkte vi hem till honom låg och pratade en stund och så sen somnade vi på golvet för att det var så varm i hans säng!

Puss&Kram
Ida


Bilder från iger när jag var i långsjön med ett par männiksor!

RSS 2.0